Opzoek naar vinyl stickers voor op je boot....werkbus....auto of gewoon een leuke sticker voor op de muur of trap? Dan ben je bij Nova Creations aan het juiste adres.

Samen bekijken we de mogelijkheden en uw wensen. Indien nodig komen wij naar locatie om de juiste kleur te bepalen. Wij leveren gesneden stickers en geprinte stickers op maat. Ook voor kleine oplages, voor vragen/interesse kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Prijs is altijd afhankelijk van uw wensen en dus op aanvraag.

 

Ook kun je bij ons terecht voor raamstickers voor verschillende gelegenheden zoals geboorte, verjaardagen en bruiloften, muurstickers, trapstickers. Ook eigen ontwerp, foto's etc. is mogelijk. Design aanleveren liefst als Vector bestand, overige bestanden in overleg.

Onze raamstickers zijn makkelijk op te plakken en ook te verwijderen.

Let wel op: de stickers blijven het beste plakken op een egale ondergrond, stickers die langdurig moeten blijven zitten lamineren wij met een UV-straling blokkerende folie. Deze kan naar keus in mat of glans afwerking aangebracht worden. Ook behoort antislip laminaat tot de mogelijkheden voor uw vloerstickers.