herroepingsrecht/bedenktijd

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger.

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. 
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn (binnen 1 maand) contact op te nemen met ons.
Indien u tijdig contact met ons opneemt via info@nova-creations.nl  zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar . Wij nemen dan z.s.m contact met u op en hopen er dan samen uit te kunnen komen.

Identiteit van de ondernemer 

Nova Creations

Gerard Davidstraat 1A, 5171 AL, Kaatsheuvel 

Whatsapp nummer: 06-31324495 en 06-27142579   
E-mailadres: info@nova-creations.nl

 

KvK-nummer: 59260270

Btw-identificatienummer: NL001778271B52

DISCLAIMER & COPYRIGHT

 

COPYRIGHT ©

Op alle ontwerpen en foto’s van de producten op NOVA-CREATIONS heerst auteursrecht. Het is niet toegestaan informatie, teksten, beeldmateriaal/foto’s of ontwerpen die worden gepubliceerd via www.nova-creations.nl op enige wijze te kopiëren of verspreiden. Mochten wij hier wel toestemming voor hebben gegeven kan deze altijd worden ingetrokken.

DISCLAIMER

Ondanks de zorg en aandacht die wij besteden aan Nova Creations , is het mogelijk dat de informatie die op www.nova-creations.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.nova-creations.nl

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Wij hebben niet altijd het zelfde assortiment. Dus het kan voorkomen dat artikelen niet meer te koop zijn. Helaas kan het soms zijn dat iets is uitverkocht. Zit uw favoriete artikel er niet bij, neem dan gerust contact met ons op via nova-creations@outlook.com, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

De meeste ( bedrijfs) kleding kopen wij ook in op aanvraag, wacht dus niet tot het laatste moment.... we streven ernaar om u binnen 10 dagen te leveren, grotere aantallen (50+ stuks) levering in overleg.

Voor vragen op- of aanmerkingen staan wij altijd open via nova-creations@outlook.com

Team Nova Creations